BİZDEN SİZE MATERYALLER

Eğitimde materyal kullanılmasının temel amacı öğrencilerin farklı öğrenme stillerini dikkate alarak kalıcı öğrenmeyi sağlayacak ortam oluşturmak öğrendiklerini kalıcı hale getirerek akademik başarılarını yükseltmektir. Materyallerle yapılan çalışmalar öğrencilere yaparak yaşayarak öğrenme sağlayacağından 'Duyarsam unuturum, görürsem hatırlarım, yaparsam öğrenirim 'düşüncesini hayata geçirmiş oluruz. Projemiz öğrencilerin yaparak yaşayarak kalıcı bir öğrenme gerçekleştirmelerini, el becerilerini geliştirmelerini, sunum becerilerini arttırmayı ve elde ettikleri materyalleri kendilerinden sonra aynı konuları işleyecek olan akranlarıyla paylaşarak okul ortamında da sürdürülebilirliği sağlamayı amaçlayan; Hayat Bilgisi, Matematik, Fen Bilimleri, İngilizce, Türkçe derslerinde müfredata uygun olarak işlenen konularla ilgili materyal üretmeyi ve hazırlanan materyalleri alt sınıflara bırakmayı hedefleyen bir projedir.

Okulumuzda bu projeyi Müdür Yardımcımız Altuğ BULUT yürütmektedir.

24.03.2022 135